lørdag 16. april 2011

PÅSKEKORT PÅ BESTILLING

 Selv sender jeg ikke påskekort, men fikk 10 på bestilling der fem måtte være ferdig to dager senere og de siste fem tre dager etter det. Skal love det ble mange timer ved scræppebordet... Alle kortene skulle være til barn fra 2 1/2 - 15 år, derfor har alle fått med navn.
 De nydelige mønsterarkene fra "graphic45", fra Once Upon a Springtime Collection hadde mange detaljer. På det øverste kortet klippet jeg ut harepuser fra det ene arket.
På det andre kortet er det vel en liten "babyhare" fra Magnolia (?) som jeg synes er så herlig og som kan brukes til så mangt. Den grønne pynten er kjøpt på Fillipinene.
Papirdesign sitt mønsterpapir "Påskemorgen" har jeg brukt her. Stemplet har jeg hatt lenge, vet ikke hvor det kommer fra. Blomstene er kjøpt fra Iamroses. Tekststemplet lånte jeg hos Anita (takk for lånet!).

3 kommentarer:

 1. her kom jeg virkelig i påskestemning! Nydelige kort :o)

  Takk for koselig kommentar inne på bloggen min, og Kenny K stempelet, jenta og motorsykkelen, er et komplett stempel.

  God helg og god påske

  Klem fra Bea

  SvarSlett
 2. Kjempekoselige påskekort, alle sammen!!
  Du er jammen flink til å lage kort på bestilling!! :-)

  SvarSlett
 3. Så mange flotte påskekort du har laget. Morsomt at det er barn som skal få dem, det må være noen som har en veldig koselig tradisjon. :) Desverre så har jeg ikke det stemplet, og ikke kjenner jeg noen som har det heller. Men nå skal det sies at jeg ikke kjenner så mange kortlagere her i byen. Kanskje du finner noen om du spør gjennom bloggen til TreL.

  Ha ei riktig fin påske, og lykke til med bryllupskortet.

  Klem, Trine :)

  SvarSlett